Novosti

Posebna Uskrsna akcija!

Ukrasite svoj dom prigodnim uskrsnim dekoracijama te sami obojite i ukrasite uskrsne pisanice. Boje za crtanje i ukrašavanje, kistove, vodene boje, salvete, razne ukrase za dekoriranje te još mnogo drugih artikala možete nabaviti na e-trgovini te u svim našim prodavaonicama uz 20% popusta. Nova akcija traje od 14.3. do 27. 3. 2016. godine ili do isteka zaliha. 

 

Stigli proljetni Herlitz registratori!


Naš asortiman obogatili su šareni registratori iz proljetne Herlitz kolekcije. Registratori su izrađeni od papira iz kontroliranog podrijetla te su idealni za svaki ured ili dom. Ove vesele proljetne Herlitz registratore možete naći na e-trgovini te u svim prodavaonicama Narodnih novina.


Nova dvotjedna akcija početkom ožujka!

Naše dvotjedne akcije se nastavljaju! Tako Vas početkom ožujka očekuje više od 50 artikala na akciji uz popust od 20%. USB stickove od 4 ,8, 16 ili 32 MB, bušilice i strojeve za spajanje papira, stalke za tablete ili mobitele, olovke, markere te mnoge druge proizvode možete pronaći po akcijskih cijenama na e-trgovini te u svim našim prodavaonicama. Akcija traje od 29.2. do 13.3 2016. godine ili do isteka zaliha.


Maped škare na poklon

Pri kupnji bilo koja dva proizvoda iz Mapedove linije Essentials Metals, na poklon ćete dobiti škare  Essentials Green dužine 17 cm. Mapedova akcija uredskog pribora traje do 31.1.2016. godine ili do isteka zaliha na e-trgovini te u svim prodavaonicama Narodnih novina.


Popust 20% na više od 80 artikala!


U sljedeća dva tjedna, više od 80 artikala biti će na sniženju od 20%. Kalkulatore, fascikle, stalke za spise, registratore, kemijske olovke te brojene druge artikle možete pronaći na e-trgovini ili u prodavaonicama Narodnih novina po povoljnijim cijenama. Akcija traje od 18.1. do 31.1.2016. godine ili do isteka zaliha. 


Dva tjedna sniženih cijena

U iduća dva tjedna odabrane artikle snizili smo za 20%. Zaštitne maskice za mobitel, torbe za laptop ili torbice preko ramena marke Elfs, Schneider nalivpera, Rebell kalkulatore, BodyPack ruksake te ostale proizvode možete pronaći na e-trgovini te u svim prodavaonicama Narodnih novina po nižim cijenama. Akcija traje od 21.12.2015. do 3.1.2016. ili do isteka zaliha.


Velika Herlitz rasprodaja

Ne propustite veliku Herlitz rasprodaju! Cijene smo snizili na različite vrste školskih torbi, vrećica za papuče, pernica i na još više od 80 proizvoda čak do 50%.
Velika rasprodaja je u tijeku i traje sve do isteka zaliha a možete je naći na e-trgovini te u svim prodavaonicama Narodnih novina. 


Blagdanski popust na stručnu literaturu

Povodom predstojećeg blagdanskog razdoblja, darujemo Vam na sve knjige u izdanju Narodnih novina prigodan popust od 20%. Od sljedećeg ponedjeljka pa sve do kraja godine, svu stručnu literaturu po blagdanskoj cijeni možete pronaći na e-trgovini te u svim našim prodavaonicama. Blagdanska akcija knjiga traje od 14.12. do 31.12 2015. godine.

 

Veliko blagdansko sniženje!

 

Za vrijeme blagdana, cijene padaju! Krenula je nova akcija u kojoj smo više od 150 artikala snizili za 20%. Registratore, bilježnice, laserske etikete, party program, ruksake, kofere, sportske torbe i mnoge druge artikle po akcijskim cijenama možete pronaći na e-trgovina te u svim našim prodavaonicama.
Akcija traje od 7.12.- 20.12.2015. godine ili do isteka zaliha.

 

Božićni popusti 20% na više od 80 artikala!


Bliži se vrijeme blagdana i darivanja. Kako bi vam olakšali potragu za poklonima u nadolazećem razdoblju, odlučili smo sniziti cijene na odabrane proizvode iz naše ponude za 20%.

Wedo poslovne mape, Henzo albumi i okviri za slike, Jolly set za crtanje, Herlitz party program, Bodypack školske torbe te mnogo drugih artikala možete naći u bogatoj akcijskoj ponudi na e-trgovina te u našim prodavaonicama.
Prigodna akcija školskog i uredskog pribora traje od 30.11. do 27.12. 2015.


Nova dvotjedna akcija! 

U naredna dva tjedna za Vas smo snizili više od 60 artikala za 20%!
U našoj dvotjednoj akciji možete pronaći kuverte, flomastere, mape, glitter gel olovke različitih boja te mnoge druge proizvode iz našeg raznolikog asortimana.
Akcija vrijedi na e-trgovini te u svim našim prodavaonicama od 23.11.2015. do 6.12.2015. ili do isteka zaliha.

 

Interliber- popust na sva izdanja Narodnih novina d.d. do 35%

Dragi naši kupci, povodom Interlibera koji će se održati od 10. do 15. studenoga 2015. godine na zagrebačkom velesajmu, snizili smo knjige u izdanju Narodnih Novina d.d.
Na e- trgovini, veleprodajama te u svim našim prodavaonicama, knjige u izdanju Narodnih Novina d.d. možete pronaći po sniženoj cijeni od 10 % do 35%.
Posjetite nas na ovogodišnjem sajmu knjiga na zagrebačkom velesajmu na paviljonu 5, štand 9c. 


Na više od 80 artikala -20% niže cijene!

U naredna dva tjedna na našoj e-trgovini i u prodavaonicama naći ćete više od 80 artikala koje smo samo za Vas snizili za 20%!
U naredna dva tjedna ladice i stalci za spise, pernice, strojevi za spajanje spisa, uložne mape, kemijske olovke i mnogi drugi proizvodi čekaju Vas po akcijskim cijenama.
Akcije traje od 9.11.2015. do 23.11.2015.


Novo u ponudi- ZOO notesi!


Nova kolekcija notesa stigla je na našu e-trgovinu i u naše prodavaonice! Veseli ZOO A5 notesi sa motivima životinja poput pande, lava, ovce, ježa, medvjeda i ostale družine unijeli su šarenilo i vedrinu  u našu ponudu notesa.
Posebne i interesantne motive životinja pogledajte već sada na našim web stranicama!


Novi proizvodi!


Na našoj web trgovini bacite pogled na pregršt novih proizvoda koje smo pripremili za Vas! Od kalkulatora, rokovnika i notesa pa sve do kišobrana, zidnih satova te kalendara, izaberite nešto za sebe, svoje suradnike ili poslovne partnere.
Više novih proizvoda možete naći u poslovnom katalogu na našoj e- trgovini te u našim prodavaonicama.


Snizili smo cijene na više od 80 proizvoda!

U naredna dva tjedna na našim web stranicama e-trgovina, te na policama u prodavaonicama , naći ćete širok izbor artikala po akcijskim cijenama!
Tehničke i kemijske olovke, gumice za brisanje, korektore, šestare, ladice za spise, registratore, kišobrane i mnoge druge proizvode kupite po 20% nižim cijenama.
Akcija traje od 26.10.2015. do  8.11.2015.


Poslovni darovi 2016.

Bliže se Božićni i novogodišnji blagdani, a s njima dolazi i vrijeme darivanja.
Ukoliko ste u potrazi za prigodnim darovima za svoje poslovne partnere i suradnike, na pravom ste mjestu. Za vas smo pripremili širok izbor poklona, od kalendara i rokovnika, kožne galanterije pa sve do paketa s autohtonim hrvatskim delicijama
Zavirite u naš online katalog poslovnih darova na e-trgovina.nn.hr ili posjetite naše prodavaonice, izaberite poklone i iznenadite svoje poslovne partnere i suradnike za najljepše doba godine.


Novo od Vatrenih! 

Našu bogatu ponudu školskog pribora sa službenim znakom Hrvatskog nogometnog saveza, upotpunili su novi proizvodi!
Kišobran, novčanik, naočale sa etuiom, toplu deku i jastuk za putovanja te mnoge druge proizvode možete pronaći u našim prodavaonicama ili na e-trgovina.nn.hr. 

Osim novih proizvoda, na našim policama i na Internet trgovini, možete nabaviti praznu ili punu pernicu, olovke i gumice te bilježnice i postere s likovima naših Vatrenih reprezentativaca!

 

Novo u ponudi- Schneider kemijske olovke i Herlitz registratori

U našim prodavaonicama i na e-trgovina.nn.hr pronađite novu jesensku kolekciju registratora vodećeg njemačkog proizvođača uredskog materijala, Herlitz, a svoju pisaću kolekciju upotpunite vrhunskim Schneider kemijskim olovkama iz njihovog novog asortimana. Osvježite kišne i tmurne jesenske dane i uljepšajte ih sa šarenim registratorima i kemijskim olovkama.

 

MAPED Ice Clic-  kupiš jednu, drugu dobiješ gratis

U našim prodavaonicama i na e-trgovina.nn.hr iskoristite pogodnosti i kupnjom jedne kemijske olovke Maped Ice Clic, drugu dobijete gratis! Akcija traje do 31. 10. 2015. pa sve do isteka zaliha.

 

 

Akcija 20 % na više od 80 novih proizvoda

Za vas smo snizili cijene 20% na više od 80 novih proizvoda iz našeg asortimana.

Akcijsku ponudu kalkulatora, markera, fascikla, blokova, škara i mnogih drugih proizvoda provjerite u našim prodavaonicama ili na e-trgovina.nn.hr.

Požurite jer akcija traje od 12.10.2015. do 25.10.2015.