Informacije o dostavi

DOSTAVA

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske po cijeni od 25,00 kn (sa PDV-om) preko Overseas Expressa, Lagermax-a ili vlastitom dostavom. Otočna dostava je moguća na otoke: Krk, Cres, Lošinj, Pag, Rab, Vis, Murter, Korčulu, Brač, Hvar, Pelješac, Ugljan, Pašman.

Isporuka i rukovanje za narudžbenice koje se plaćaju pouzećem naplaćuje se 32,00 kn.

Naručenu robu isporučujemo u roku od tri radna dana, a na otoke u roku od četri radna dana. Narudžbenicama plaćenim općom uplatnicom/virmanom rok isporuke počinje teći po zaprimanju uplate.

Narudžbenice koje sadrže školske udžbenike isporučuju se u roku od 10 -20 dana. Obrađuju se periodično ovisno o krugu naručivanja i dostupnosti udžbenika kod nakladnika. Isporuka narudžbenica koje sadrže srednjoškolske udžbenike, počinje od 22. kolovoza.

Dostavu trenutačno vršimo samo na području Republike Hrvatske.

Za narudžbe u vrijednosti iznad 300,00 kn dostava je besplatna.

Osobno preuzimanje robe vrši se u Prodajnom Centru Zagreb, na adresi Savski gaj XIII. put broj 6.


NEIZVRŠENA ISPORUKA I POVRAT ROBE

Prodavatelj, robu šalje vlastitom dostavom ili dostavnom službom. Kupac svojim potpisom na otpremnici potvrđuje da je robu preuzeo. Prilikom preuzimanja molimo temeljito pregledati robu radi eventualnih oštećenja u transportu, te molimo da nas ako primjetite oštećenja kod preuzimanja odmah kontaktirate. Naknadne reklamacije na oštećenja ne uvažavamo.

Ako kupac (ili primatelj naveden u narudžbi) u slučaju vidljivog oštećenja ne želi preuzeti pošiljku od dostavljača, ili nije zatečen na navedenoj adresi, pošiljka se vraća prodavatelju, te će kupac biti ponovno kontaktiran i obaviješten telefonom i putem elektroničke pošte o nemogućnosti dostave, s upitom želi li sam preuzeti robu ili želi ponovnu dostavu. Svaka ponovljena dostava se naplaćuje dodatno u iznosu propisanom po našem cjeniku.
Naručena roba može se vratiti u roku od 14 dana od primitka narudžbe.

Reklamacije možete uputiti na e-trgovina@nn.hr. Pogrešno isporučena ili oštećena roba zamijenit će se o trošku Narodnih novina d.d.