Informacije o dostavi

DOSTAVA

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske po cijeni od 3,98 € preko Overseas Expressa, Lagermax-a ili vlastitom dostavom. Otočna dostava je moguća na otoke: Brač, Cres, Hvar, Korčulu, Krk, Lošinj, Murter, Pag, Pašman, Rab, Ugljan, Vir, Vis.

Isporuka i rukovanje za narudžbenice koje se plaćaju pouzećem naplaćuje se 4,90 €

Naručenu robu isporučujemo u roku od tri radna dana, a na otoke u roku od četri radna dana. Narudžbenicama plaćenim općom uplatnicom/virmanom rok isporuke počinje teći po zaprimanju uplate.

 

Dostavu trenutačno vršimo samo na području Republike Hrvatske.

Za narudžbe u vrijednosti iznad 50,00 € dostava je besplatna.

Osobno preuzimanje robe vrši se u Prodajnom Centru Zagreb, na adresi Savski gaj XIII. 6, nakon poruke da je roba spremna za preuzimanje. 


NEIZVRŠENA ISPORUKA I POVRAT ROBE

Prodavatelj, robu šalje vlastitom dostavom ili dostavnom službom. Kupac svojim potpisom na otpremnici potvrđuje da je robu preuzeo. Prilikom preuzimanja molimo temeljito pregledati robu radi eventualnih oštećenja u transportu, te molimo da nas ako primjetite oštećenja kod preuzimanja odmah kontaktirate. Naknadne reklamacije na oštećenja ne uvažavamo.

Ako kupac (ili primatelj naveden u narudžbi) u slučaju vidljivog oštećenja ne želi preuzeti pošiljku od dostavljača, ili nije zatečen na navedenoj adresi, pošiljka se vraća prodavatelju, te će kupac biti ponovno kontaktiran i obaviješten telefonom i putem elektroničke pošte o nemogućnosti dostave, s upitom želi li sam preuzeti robu ili želi ponovnu dostavu. Svaka ponovljena dostava se naplaćuje dodatno u iznosu propisanom po našem cjeniku.
Naručena roba može se vratiti u roku od 14 dana od primitka narudžbe.

Reklamacije možete uputiti na e-trgovina@nn.hr. Pogrešno isporučena ili oštećena roba zamijenit će se o trošku Narodnih novina d.d.